Antrenorul personal este un consilier pe probleme de antrenament, de asemenea el este si un element de stimulare al increderii si motivatiei clientului, antrenorul are profesionalism, seriozitate si responsabilitate in antrenamentele pe care le desfasoara.

Antrenorul personal este o investitie. Da, antrenorul tau personal este mai scump dar priveste lucrurile in felul asta: tu esti cea mai buna investitie pe care poti sa o faci. Chiar daca nu esti sigur, priveste antrenorul personal ca pe o ivestitie in timp, pentru ca te va ajuta sa inveti cum sa ridici corect greutatile, cum sa iti desfasori antrenamentele, si in final te va aduce mai aproape de definirea corecta corpului tau, cea pe care ti-o doresti.

A fii in forma este important. Exista o mare diferenta intre a merge la sala din proprie initiativa si a ridica greutati de unul singur versus prezenta unui antrenor personal care te va asita pas cu pas pe parcursul dezvoltarii tale. Este uimitor cat de diferit se simte un exercitiu cu un o mica ajustare. O sa vrei sa lucrezi mai putin si cu rezultate vizibile, asta o poti face bineinteles cu ajutorul antrenorului personal.


In cadrul programului de "Personal trainer" va oferim:

- 10 sedinte independente de forma de abonament
- antrenor personal calificat
- asistenta individuala la antrenamente
- crearea unui program personalizat de antrenament
- sfaturi privind o alimentatie corecta