• Cum sa folosesti eficient banda de alergat

  Cum sa folosesti eficient banda de alergat

  Foloseste banda de alergat in mod eficient – program de 60 de minute

  Nu stii cum sa folosesti eficient banda de alergat? Noi te invatam cum sa faci in asa fel incat sa nu te plictisesti si, in acelasi timp, sa maresti eficacitatea acestui tip de antrenament. Secretul consta in alegerea uui program in intervale, prin care sa alternezi viteza mica de alergare cu viteza mare, dar si cateva exercitii la sol. Tot ceea ce e bine sa stii inainte de a incepe un astfel de program este ca trebuie sa fii atent la ritmul cardiac, care este 220- varsta ta, iar de aici sa setezi optiunea care ti se potriveste: de la 50% pentru incepatori, pana la 80% pentru experimentati. In orice caz, consultarea unui medic, pentru a examina ta de starea de sanatate inainte de incepe programul, nu ar fi o idee deloc rea.

   banda-de-alergat

2Comments
 • Posted by Fitmaster on May 30, 2017 at 7:09 am

  Folosesc acest program de aproximativ o luna si rezultatele de simt. Inainte nici nu suportam banda de alergat, mi se parea un aparat fara randament, insa problema era de fapt in aplicarea unui program care sa-ti si ofere rezultatele dorite. Pentru tonifierea picioarelor sau pentru slabit, banda de alergare este perfecta!

  Reply
 • Posted by Banda de alergat on September 14, 2017 at 12:11 pm

  Banda de alergat e un aparat de fitness foarte eficient. Eu o foloseam mai mult pentru incalzire inainte de antrenamentele de forta dar de curand mi-am cumparat una pentru acasa.
  Ma antrenez pe ea cu intervale (asemanatoare cu cele postate mai sus) si trebuie sa recunosc ca rezultatele vin.

  Reply

Leave a reply

Cancel reply