Cea mai complexa sala de Fitness din zona Bucovinei!Deschisa in fiecare de luni- sambata, iti ofera un program complex de antrenamente: Fitness, Kombat, Latino Dance, Cardio Burn & Tone, Power Step, Kick Box & Muay Thay.

Ghidati de motto-ul "Fa din sport un mod de viata" Bucovina Fitness Center si-a creat o echipa competitiva de antrenori, cu vasta experienta in ceea ce priveste sportul, care si-au dedicat viata fitnessului. Premiile si diplomele pe care echipa de antrenori le-a luat in cei aproape 3 ani de la infiintare sunt dovada faptului ca am reusit sa facem din Bucovina Fitness Center mai mult decat o sala de sport, un stil de viata.

Bucovina Fitness Center inseamna performanta, iar performanta inseamna depasirea limitelor. Impreuna putem face din acest traseu unul cat mai placut astfel incat miscarea si sportul vor deveni parte din viata ta si nu parte din rutina zilnica Tocmai pentru a evita rutina, Bucovina Fitness Center a organizat de-a lungului timpul diferite competitii sportive adresate atat iubitorilor de body building (Strogest Man), cat si celor pasionati de tenis de masa, precum si seminarii de nutritie si ju-jitsu.

Sala este dotata cu aparate de ultima generatie, identice cu cele folosite in cele mai renumite centre de fintness din intreaga lume. Totodata, dupa finalizarea antrenamentului, clientii se pot relaxa la sauna amenajata in interiorulu vestiarelor.